Om T&T-bygg as

T&T-bygg as ble dannet i 2001 av Trond og Tore Nauf

Det er for tiden 9 ansatte i T&T-bygg as, hvorav alle har fagbrev samt at daglig leder innehar mesterbrev.

Vi setter utdanning høyt, og oppdaterer derfor ansatte jevnlig på nye lover og regler. T&T-bygg innehar tittelen "Godkjent bedrift", noe som forplikter firmaet på våtromsarbeider, til kun å samarbeide med firmaer som er godkjente for våtromsarbeider. For kunde betyr dette økt trygghet, ikke bare på kompetansen men også fordi T&T-bygg påtar seg hovedentreprisen og kunden forholder seg derfor til et firma.

Hovedsatsningsområdet vårt er rehabilitering av eneboliger og restaurering av våtrom. Dette er noe firmaet har spesialisert seg på, over flere år. Hovedgruppen av kunder er i fra privat sektor, men vi har også et tett og kontinuerlig samarbeid med bla. Horten kommune og Horten boligbyggelag (USBL). Vi har gode rutiner i forhold til styring av underentreprenører, og har dyktige samarbeidspartnere innen graving, muring, rørlegger, vvs, elektro osv.

Tore er byggmester, eier og daglig leder. Han tok svennebrevet i 1994, og etter en tid som ansatt i Raaen, tok han også mesterbrevet i år 2000. Tiden var da moden for å starte for seg selv. T&T bygg så dagens lys i 2001, og etter hvert har vi etablert oss godt i Horten. Med sine snart 25 års erfaring, har Tore hele tiden opppdatert seg på «alt». Han innehar kurs/sertifikater i bl.a: Våtromskurs grunnkurs modul A, Byggmesterforbundets HVV kurs (Håndverkerens våtromsveileder), personløfter, godkjent varmepumpeinstallatør, uavhengig kontroll, grunnleggende HMS, fuktmekanikk og -kontroll, plan og bygningsloven med forskrifter, bygg og anleggsavfall, varme arbeider, samt dokumentasjonskrav NS 3600.

tore